Välkommen till Woltless

Om oss

Varje produkt vi köpte blev ofta en besvikelse. Produkterna var ofta väldigt tunna och av ett kvalité som inte håller det vad de borde. Vi hade alltså ett problem då vi tyckte att pengar gick ofta till att köpa nytt hela tiden och det blev vi lite trötta på.

Varje idé börjar med ett problem. Vårt var enkelt: ingen av de produkter som vi köpte förr levde faktiskt upp till de löften som gjordes om dem. I stället frustrerades de hela tiden och  gjorde en besviken, vilket ledde till att vi undrade vilket det bättre alternativet var. Då började vi leta efter leverantörer med hög kvalitet och grundade Drömtex. Vi säljer endast produter vi andvänder eller prövat och godkänt kvaliten på produkterna.   

Företaget togs fram för att Nico började sakna de mönster och färger som han kom ihåg från sin uppväxt i Finland.

Matilda, som är uppväxt i en halvnorsk familj saknade det tjocka duntäcket från övernattningar hos oldemor. Det är det vi utgått från när vi väljer vilka varumärken vi vill representeras av. Sådant vi tycker om, som vi ”minns” och som påminner oss om vår uppväxt.

Historien bakom vår idé blev mycket omtyckt.

I September 2016 tog vi steget ut och startade vår egen verksamhet i Karlstad. 

Vårt mål är att kunna förmedla prisvärda kvalitets varumärken och bli bland de största i Norden.

Därför letar vi efter prisvärda kvalitets varumärken att dela med dig. Saker som skapar nya minnen för nya familjer. Runt om i Norden. 

Det bästa med textilier är att de går att variera i all oändlighet och det passar oss perfekt. Vi tycker om att utmana oss själva till nytänkande. Förutom att erbjuda er våra textilier, vill vi ge er tips och idéer som vi hoppas att du ska ha nytta av.

Varmt välkommen!

 

Önskar